Skip to content

Kontura - Pejë

Description

Fabrika per prodhimin e profilave per dyer dhe dritare nga plastika. Struktura metalike eshte e perbere nga mbajtesit ram te vendosura cdo 6m. Dimensionet e objektit jane 66x6x7m. Montimi eshte realizuar 100% me bulona.

Client

Veton Kontura

Service

Steel structure

Location

Pejë