PowerPack LLC

PowerPack LLC PËRSHKRIMI Ndertimi i struktures metalike te per fabriken per prodhimin e qeseve te plastikes. Punet tjera te kryera jane: mbulesa dhe fasada sandviq panel dhe te gjitha punet e llamarines. kLIENTI powerPack LLC sHËRBIMI Konstruksion metalik lOKACIONI parku i Biznesit, Drenas Previous Next

Continue reading

HIB Petrol

HIB Petrol PËRSHKRIMI Ndertimi i struktures metalike te per pompen e derivateve HIB Petrol, Viti. Ne kete projekt perveq struktures metalike kompania jone ka kryer edhe punet e llamarines dhe fasadave, dyerve dhe dritareve. kLIENTI HIB sHËRBIMI Konstruksion metalik lOKACIONI viti Previous Next

Continue reading

Neptun Kosova

Neptun PËRSHKRIMI Ndertimi i struktures metalike te kulmit dhe murit per depon e re te brendit Neptun. Me nje siperfaqe prej 10000m2, e punuar ne nje afat rekord konstruksioni metalik dhe mbulesa sandviq panel nga ekipet tona. kLIENTI Neptun Kosova sHËRBIMI Konstruksion metalik lOKACIONI Prishtinë Previous Next

Continue reading

Coca Cola HBC Kosova

Coca Cola HBC Kosova PËRSHKRIMI Ndertimi i struktures metalike te kulmit dhe murit per depon e re te brendit boteror Coca Cola. Kapriata me gjatesi 30m, lidhjet te realizuara me bulona. kLIENTI Agro Trade Sh.P.K. sHËRBIMI Konstruksion metalik lOKACIONI Lipjan Previous Next

Continue reading

Kontura – Pejë

Kontura – Pejë PËRSHKRIMI Fabrika per prodhimin e profilave per dyer dhe dritare nga plastika. Struktura metalike eshte e perbere nga mbajtesit ram te vendosura cdo 6m. Dimensionet e objektit jane 66x6x7m. Montimi eshte realizuar 100% me bulona. kLIENTI Veton Kontura sHËRBIMI Konstruksion metalik lOKACIONI Pejë Previous Next

Continue reading

Banja ”Vellezerit Ibishi”

Banja Vellezerit Ibishi PËRSHKRIMI Konstruksioni metalik i realizuar nga ramat e ndertuar me I profila. kLIENTI Vellezerit Ibishi sHËRBIMI Konstruksion metalik lOKACIONI Doberqan, Gjilan Previous Next

Continue reading