Skip to content

Coca Cola HBC Kosova

PËRSHKRIMI

Ndertimi i struktures metalike te kulmit dhe murit per depon e re te brendit boteror Coca Cola. Kapriata me gjatesi 30m, lidhjet te realizuara me bulona.

kLIENTI

Agro Trade Sh.P.K.

sHËRBIMI

Konstruksion metalik

lOKACIONI

Lipjan