Skip to content

HIB Petrol

PËRSHKRIMI

Ndertimi i struktures metalike te per pompen e derivateve HIB Petrol, Viti. Ne kete projekt perveq struktures metalike kompania jone ka kryer edhe punet e llamarines dhe fasadave, dyerve dhe dritareve.

kLIENTI

HIB

sHËRBIMI

Konstruksion metalik

lOKACIONI

viti