Skip to content

Neptun

PËRSHKRIMI

Ndertimi i struktures metalike te kulmit dhe murit per depon e re te brendit Neptun. Me nje siperfaqe prej 10000m2, e punuar ne nje afat rekord konstruksioni metalik dhe mbulesa sandviq panel nga ekipet tona.

kLIENTI

Neptun Kosova

sHËRBIMI

Konstruksion metalik

lOKACIONI

Prishtinë