Skip to content

Ne jemi te perkushtuar per kualitet!

Metal Kosova kompani lidere ne fushen e konstruksioneve metalike ne Republiken e Kosoves.

Metal Kosova synon të hyjë në tregun evropian të ndërtimit të konstruksioneve metalike

RRETH METAL KOSOVA

Metal Kosova është themeluar në vitin 1999 si një kompani private në Ferizaj, Kosovë, Ajo u themelua nga Abdurrahman Behluli, eksperienca e punës të së cilit me konstruksione të çelikut e ndihmoi atë të përballet me shumë sfida e vështirësi si një biznes i ri.  

Sot Metal Kosova numeron me shume se 100 punetore, 25 kamione transporti, 20 auto – vinca, sharr per prerjen e profilave te celikut, CNC plasma, makineri per eskavimin e dheut si:

12 kamion, Renault Kerax 24m3, tipper, 2009

2 Luge ngarkues Liebherr 4m3 capacity

4 Excavator Liebher Caterpillar 25 to 44 tons capacity

2 Buldozers

3 Bucket truck lifts

1 transporter special per transportimine  mjeteve te rënda

Misioni i kompanisë është: projektimi dhe prodhimi i konstruksioneve të çelikut me cilësi të lartë, transporti ndër-kombëtar, shërbimet me auto vinça, importi i paneleve të kulmit dhe murit, eskavimi i dheut.

Shërbimet tona

Projektet

Klientët & partnerët