Skip to content

Coca Cola HBC Kosova

Description

Ndertimi i struktures metalike te kulmit dhe murit per depon e re te brendit boteror Coca Cola. Kapriata me gjatesi 30m, lidhjet te realizuara me bulona.

Client

Agro Trade Sh.P.K.

Service

Steel structure

Location

Lipjan